torsdag 29. mars 2012

Where else in the world ... ?

Da er jeg tilbake i Norge igjen, og den store depresjonen har kommet. Jeg har hatt tre fantastiske uker i Zimbabwe med Mina, og jeg kan ikke komme meg fort nok tilbake. Men nå er det nok på tide å få lest litt og jobba opp litt penger. Får heller mimre litt med bilder....























Aah, så gøy det har vært. Så mye vi har gjort og sett. Er ikke i tvil om at jeg skal tilbake en dag... Og bli der lenge...

7 kommentarer:

  1. Vakkert vakkert vakkert!!! No further comment...

    Jeanne

    SvarSlett
  2. hei!
    Jeg tenker å reise på samme prosjekt som deg i 3 uker i november. Så er jeg usikker på hvor mye det kommer til å koste totalt, hvor mye brukte du ca?

    Camilla

    SvarSlett
  3. Hei! Via x-plore koster det jo ca 16 000 for tre uker, om jeg ikke husker helt feil. Vi jobbet endel med å få billig flybill. og klarte å få til litt over 7000, men det skjønte jeg at egentlig var ganske billig, de fleste hadde brukt rundt 12 000.. Så ca 23 000 før man drar, der nede koster ting ikkenoe, en øl til 12 kroner liksom. Billigst å fly til Harare, sett sammen billetter selv, vi hadde en til London, og så en egen fra London via Kenya til Zimbabwe.. Og det er ikke så mye å bruke pengene på der nede.. Skal du til Victoria Falls, det koster litt, men vi syntes at det blei for lenge å være borte når man bare har tre uker... Og jeg vil anbefale å være der lenger, minimum 4 uker, selv om det koster mer. Tre uker er ikke nok! :)
    Vi lurer på om vi skal tilbake rundt den tiden vi også, så kanskje vi ses!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for svar!

      Du sier at det ikke er så mye å kjøpe der, så da er det ikke nødvendig å ha masse lommepenger? Så for meg at vi kunne reise på markeder og slikt jeg

      Slett
    2. Altså, man kan dra til by'n en gang i uken (om man er på lion, er man på kids tror jeg det er litt oftere..) Men det er ikke så veldig mye å kjøpe egentlig.. Det er masse klær og ja, ikke noe turist-ting om jeg kan si det sånn. Du kjøper noe om du trenger det da.. På markedene så er det egentlig bare t-skjorter og flipp-flopps og surr.. Jeg hadde iallfall ikke noe behov for å kjøpe noe der :P Jeg hadde med 3000 kr i USD, og det meste av det gikk egentlig på flyplassen på vei hjem, jeg har mer igjen også .. :P Nå brukte jeg lite penger også, men si der nede i tre uker... 1500 ,- kanskje .. ? (ingen Vic. Falls tur da, der går det mer penger..)
      Men altså, det står at det ikke går å ta ut penger der nede, men det gjør det, folk var innom i Banken hver lørdag.. Så det er ikke krise, dessuten, tar du med for mye, så kan du bare sette det inn i banken igjen når du kommer hjem (eller spare det til neste gang du skal ned ;) )

      Slett
    3. Okei, tusen takk for bra svar. Får mye nyttigere informasjon av folk som har vært der tidligere enn de folkene som jobber på xplore, hehe :)

      Slett
  4. Hehe, bra det var til hjelp! Du kommer til å ha en super tur! :)

    SvarSlett