lørdag 10. mars 2012

En uke paa tur!


Naa tror jeg kanskje bildekoden er lost, saa satser paa aa faa ut noen bilder naa! Her kommer iallfall noen fra de tidligere dagene, husker ikke helt hvor, naar og hva alt er fra, men det er bare aa ta en titt! Blir ikke saa veldig mange, vil ikke utfordre lykken for langt…


(bildene er tatt med i full fart, og ser at noe rart har skjedd her men... aja, this is Africa!)
I gaar var vi aa red paa banen med hestene, og jeg maa si det er lenge siden, rimelig stol i dag. Men det var saa goy, og etter et par timer med aa se paa en gjeng spille polo, saa kribler det rimelig i foten! Maa ove litt, saa vi kan spille neste lordag vi ogsaa!
I gaar var vi ute aa grilla, satt under maanen rundt baalet med et par kalde og musikk, mens lovene brolte, litt iallfall.
I dag har vi vaert i Gwaru, byen her (mener det er det den heter) og sett oss litt rundt. Det var mye mennesker, ganske mye butikker og marknader ogsaa, det skal vist vaere Zimbabwes tredje storste by.. Det var litt av et liv! Etterpaa dro vi til et barnehjem. Det var et knottlite hus med en enda mindre hage, som var trorr og stovete. Det var endel folk som hadde med seg tegnesaker og forskjellig de kunne leke med, og vi fiksa en fotballkamp med de storste. Siden alt annet av klaer var paa vask, saa var det kjoledag i dag, saa det blei ingen kamp paa meg, men skal bli med neste uke! Men mens de storste spilte, saa var de minste veldig glad i aa leke med kamerane til alle sammen. Det var bare aa presse ned knappen og holde.. mange overflodige bilder maa jeg si. Men moro var det!
Naa er det nok klart for et par ol rundt baalet, for det er natta og klart for en ny dag som starter med en lionwalk.

1 kommentar:

  1. å huttetu......tenk å få de tennane i låret . Det var moro å se !

    SvarSlett