fredag 16. mars 2012

Dagene går....

Lewa er litt sliten etter 6 timer på jakt.. Da slappes det av i et tre på veien.

Solnedgang i Afrika. Det er ikke så veldig ille når de kaller dette jobb....

 Ute på elefanttur.

Paza, en av løvene vi går med, med Antelope Park i bakgrunnen.

Dagene går, og nå har vi snart vært her to uker, kun en igjen (å nei!)! Akuratt nå kunne jeg bare blitt her en hel evighet. Det er så deilig å leve fra dag til dag, jobb til jobb, måltid til måltid, en øl før man legger seg og løvebrøl i det fjerne. Og det er akuratt det jeg skal gjøre i litt over en uke til!

Det er mye som skjer hele tiden. For et par dager siden tok vi med Laili og Lewa på en langtur, så de skulle ha litt større sjangse for å jakte litt. Det betyr en 6 timers lang Lion Walk i stekende sol. Men det var veldig moro, gøy å se løvene jobbe, selv om de forsatt er veldig små og ikke helt skjønner hvordan det skal gjøres. Men de stalka en sebra, et par antiloper, gnu, og et par andre ting. Har også sett Penya og Paza jakte litt på giraffer, noe som er meget meningsløst. Med andre ord, det er mye jakting og mye løver om dagen.

Har også gjort litt mannejobb de siste dagene også. Etter den lange turen med løvene måtte vi kutte grass i det ene bruret til en av de store løvene, slik at det ikke kommer masse slanger og løven ikke ser noe. Grasset var godt over knea og under det friske grasset var det masse brunt = mye grass. For å fjerne dette fikk vi noen kniver fra steinalderen som vi måtte sage gresset med. Jeg var så heldig at jeg fikk en metallstang på størrelse med en golfkølle, som helt klart ikke skulle brukes til å kutte gress med.. Den var ikke skarp, den var rusten og det var bare å smelle løs på gresset. Fikk et par blemmer, og det skulle vise seg at de ikke kommer til å forsvinne med det første...

For vi trener på polo! I morgen er det polokamp, og vi har fått hjelp til å lære alt fra å kaste, ta imot og plukke opp denne lille ballen fra hesteryggen i fart. Det skal sies at vi ikke har vært alt for mye på hesteryggen, men litt har det da blitt. Men det er viktig å få til teknikken på bakken først. I dag har jeg kastet ball i tre timer, og brukt siste halvtime overskrevs på et gjærde med Mina forran, lata som vi har sitti på hesten og kasta. Blemmer i hendene, lurer på hvilke kropsdel som ikke kommer til å være skada etter denne turen. Men men, STFU. Det funker altså! Er så sykt gøy, gleder meg til i mårra, men litt spent på å sette full fart på dyret. Skal vel gå på et vis det også. Hvis ikke så har jeg hørt at rullestolbrukere får spesialbehandling på fly....

Har gått et par turer med elefantene også! Så moro, de er så søte og rolige dyr. Har fått tatt masse bilder av de, noen ser dere her. Har også fått et skikkelig møte med de store løvene. Fire år gamle løver som er under 5 cm unna og bare stirrer på deg. Helt sykt!

I morgen er det klart for nok en dag i byen og på barnehjemmet, før en ridetur og så helt til sist den berømte polo'n! Så er det lørdag da, og kanskje et par ekstra øl rundt bålet også...?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar