tirsdag 8. februar 2011

Mor får komme til ordet...


Vi har kommer oss opp til Taupo, en liten by som ligger ved innskjøen Lake Taupo, logisk nok. Det er et veldig bra sted for å fiske ørret, så pappa'n skal få prøve seg i morgen. Mor og datter tar en løpetur og nyter litt strandliv. Vi fikk besøk i dag, som dere ser over. Mamma har drivi å masa om at jeg må blogge, så i dag skal jeg gi jobben til henne. Så nå skal jeg ikke si noe mer, selv om det er litt vanskelig, og la mamma få ordet...

- Kaja

  
Hallo i luken!
Turen i New Zealand nærner seg slutten, og vi sitter igjen med masse inntrykk. Vet ikke helt hva jeg forventet , gruet mest til den lange reisen......vi er så langt vekk hjemme fra som det er mulig, men føler det ikke sånn - reisen ned gikk over all forventning og kontakten med de hjemme er "nær" !

Vi har hatt noen flotte dager sammen med Kaja , litt som backpacere og mest som turister , dvs litt høyere standar. Bilen med fatter`n bak rattet - har tatt oss med til store deler av øyene , og vi har fått med oss det meste av ønskene ! Mulighetene og tilbudene her nede er så mange , at man må bare velge ut noen - om man ikke har et hav av tid ! Jeg har holdt meg i bak setet, mens de to foran har "styrt" skuta  !!!

Kaja er den fødte fotograf , og knipser så fort motivet er der......det må jo helst være et dyr , flott natur , blomster o.l. Så det er bare flaks at det er blitt noen bilder av oss, men her har vi "laina" oss opp i et "lite" tre alle 3 !

Gleder meg til å komme hjem til de som er hjemme, 1. gang vi har hvert "aleine" på tur så lenge . Siri og Kristoffer har tatt godt vare på "lille" Anders og alle vovsene- og en skitur blir ikke å forakte ! Kaja drar videre til India , og syns nok det er greit , etter 14 dager tett på mor og far....noterer seg stadig noen av våre "rare " kommentarer - og ler litt av oss . Ipod 'en til Kaja har nok hvert den som har "redda" hennes natte søvn, hun var nok ikke klar over hvor høyt pappsen og mamsen snorka !!!

Vi nyter de siste dagene i new zealand med fiske , vin-ranker, fjell-tur, ringenes-herre , og et lite ku-stopp !

- Hege

5 kommentarer:

  1. God tur hjem igjen.Her har det kommet 15-20 cm snø igår og i natt.Så dere kommer hjem til ett glansbilde ute.Alt bra her,mor tar ett skritt av gangen når det gjelder språket.Ser ut som turen har vært helt fantastisk .Klem fra Tante Elisabeth og Onkel Tom Vidar

    SvarSlett
  2. Hei Kaja, Odd Anders og "mammablogger'n". Takk for fantastiske bilder og "halsbrekkende" turopplevelser! Kaja: Hvordan skal du unngå at resten av "Journey'n" blir gørrkjedelig? Når delfinsvømming ligger på 5. plass, så blir det spennende hva du fortsetter med, kanskje svømming med krokodiller, ri på tiger? Odd Anders: Nå holder det ikke lenger med bare fiskekort og båtutleie på Besso. We want action!
    God tur hjem og god tur videre til deg, Kaja! Hilsen Finn

    SvarSlett
  3. Hei til dere på den andre siden av kloden. Følger med på hva dere er med på og jeg må si det ene imponerer mer enn det andre. Skal bli moro å se bilder og høre enda mer om opplevelsene. Er veldig imponert av bloggen, flink til å ordlegge deg og til å ta bilder. Moro og følge med. Her er alt bra, deilig at det har blitt litt mildere og med et lite lag med snø til så er det nesten julekortstemning ute. God tur videre til Kaja og god tur hjem til opphavet. Klem fra oss på Sneltvedt

    SvarSlett
  4. Guri, detta er som å "lese" gamle album :) mamma er den jvinnelige versjonen av joey i friends ;) Men morro å høre hvordan det går med dere!! Blir fint å få dere hjem! vi har kosa oss i siljan, men det blir nok en stund til vi får hunder og dere blir besteforeldre.... ;) anders ligger nede med feber så jeg har vært hjemme med sykt barn i dag. neida, han må klare seg sjøl.. haha.. huff så slem :) han sover å skal få mat snart :)

    savner dere og gleder meg til å se dere !
    "klem"

    SvarSlett
  5. hei på dere igjen,ser dere har det bra, vi drar til helgerud på torsdag men stiller opp på gardemon lørdag eftermidag for å ta imot dere, god tur vidre kaja og god tur hjem til dere to. skitt fiske odd anders klem fra oss to i hansekåken. blir godt å få dere hjem igjen. far og mimmi

    SvarSlett