mandag 13. juni 2011

Langhelg!

En perfekt helg! Det er ikke annet å si! Det hele startet med en tur til Gjøvik av alle steder, men min Mini. Der fant vi nemlig Bryan Adams, som Mina er ekte blodfan av! Det var veldig gøy, god stemning, og selvfølgelig en overnatting i bilen! Jeg hadde mekka en dobbeltseng med dobbeldyne, så når vi kom tilbake etter tre timer i regn, så sovna vi godt! Overraskende lite klamt, det skal sies. Alltid moro på tur med Mina!



 Bryan Adams lagde et fantastisk show!

Lørdag var det feiring av Mina med venner, grill og vin! Solen kom også, og sommer i Norge er noe av det beste som finnes! Det var en av de beste kveldene på utrolig lenge! Søndag var jo søndag, nok en dag i solen og et møte med to skjønne jenter. Og det beste med hele helgen, var at den varte til mandagen! Langhelg er fantastisk! I dag ble det årets første tur på stranden, deilig. Etter en kafetur og en gåtur, er det fint med en sofa! En perfekt helg til å gjøre ingen ting annet enn å kose seg<3

Elsker sommer!


- Kaja

2 kommentarer:

  1. Ååh, for en nydelig helg! Og det beste var jo at jeg fikk så mye kvalitetstid med deg <3 er det noe vi kan, så er det å lage liv! :)

    SvarSlett
  2. såå fint! og så fin bloggen er! liker bagrunnen også :D

    SvarSlett