mandag 14. mai 2012

Butternut Squash


Dette var en grønnsak vi fikk i Zimbabwe, og jeg syntes det var så godt! Så, helt siden jeg kom hjem har jeg hatt planer om å prøve å lage det her hjemme.. Men en butternut squash må man i en type asia-butikk for å få, og jeg har ikke fått rompa mi inn der før her om dagen, så voila!

Jeg har funnet en veldig enkel oppskrift;
Del i to, ta ut innmat og legg en teskje med smør i midten. Litt brunt sukker og salt og pepper, 25 min i ovnen på 200 grader og ferdig!

Altså.... Det smakte bedre i Zimbabwe, det må jeg si. Eller, det smakte mer, for det var ikke så mye smak. Smøret trakk ikke inn i squashen eller, så det var litt rart, og litt ekkelt.. Men veldig enkelt og greit, så jeg skal nok se om jeg finner noen flere oppskrifter å prøve meg på.. Om noen har noen tips, så si ifra!

Moro er det iallfall å prøve på nye ting, tar jo ikke lang tid..!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar