tirsdag 31. januar 2012

Vinterlandskap


Det var så fint i går, vakkert med sol og helt klarvær ... <3

Jeg har vært endel på ski den siste uken. Tok dette bildet i går, det vil si, jeg tok disse bildene. Jeg har ikke noen vidvinkel, så jeg har derfor tatt tre bilder fra stativ, rotert på kamera og har satt de sammen i photoshop. Det blir ikke 100% nøyaktig, men det er ganske nære. Jeg testet denne teorien jeg hadde (om at dette ville sånn ca funke), fordi jeg skal ut å reise til endel fine naturområder de nermeste månedene, så vil ha mulighet til å ta brede naturbilder. Om det da ikke er noen som vil låne meg en vidvinkel til Nikon fra 18 februar til 27 mars...? Uansett, det er en helt ok løsning. Tenkte også jeg skulle prøve å ta et bilde i 360 grader...!

torsdag 26. januar 2012

Surre litt ....


Funnet et bilde som jeg har lekt litt med. Det er ikke så mye som skal til før et bilde plutselig blir litt mer spennende. Dette er et bilde som er tatt med lang eksponering mens jeg beveger meg, det er allerede litt utenfor det som er "normalt", så derfor valgt den litt syke blåfargen og sterke kontraster, og fremheve det klareste øyet. Moro å surre litt. Tok bildet for å koble det til et annet, men det ble aldri noe av ... Jaja ..

onsdag 25. januar 2012

Litt lei ...


"Nå igjen ... ?" Hun blir ikke alltid like glad når jeg kommer med kameraet. Det er jo klart treåringen blir tøtt og litt lei.. Men hun er jo så søt da!

Er mye som tar tid for tiden, mye papirer, jobb og lesing. Men jeg har planer om noen bilder snart! Veldig snart... Så er det ikke så altfor lenge til det blir litt reising igjen, og da kommer det iallfall bilder!

søndag 22. januar 2012

Mina


Se på min vakre Mini da! Hadde en liten shoot i går, før det ble pastasalat, vin, Alias og en fin kveld på by'n i snøen!

tirsdag 17. januar 2012

Vinter


Det er så deilig å ut i den friske lufta og det fine været! Liker det blå og frosten, men syntes ikke bildene er alt for kalde av den grunn.. Solan koste seg iallfall i snøen ...

mandag 16. januar 2012

onsdag 11. januar 2012

Album



Jeg har endelig begynt å putte bildene fra turen min inn i album. Jeg kjøpte et album i India, med håndlagde ark og skinninnbinding. Så nå er jeg i full gang med å lime inn, og skrive inn deler fra dagboken min som ikke er alt for flaue...! Det er så moro å mimre, sitter å ler for meg selv når setninger som: "i dag var det er helvete" dukker opp! Moro var det, nå er målet å få gjort ferdig albumet før det er ett år siden jeg kom hjem.....

tirsdag 10. januar 2012

Bestått!


Da var eksamen bestått, DEILIG! Må si jeg er ganske fornøyd med resultatet også...
Over er et av bildene jeg leverte til eksamen, beauty bilde, hvor mye av vekten ligger på retusj. Ble en del timer forran skjermen da gitt. (ikke at min søster har så mye å forandre på men...) Veldig enkelt gjennomført utenom det, et laken og et vindu = studio hjemme. Jeg liker det enkelt!

søndag 8. januar 2012

Bursdag


Dro rett fra Idrettsgalla på Hamar til bursdag til hverdens skjønneste tulle, på nå hele tre år! Koselig å møte familie å skravle, god mat, så stappa mett for å si det mildt!

Deilig å være i gang med hverdagen og jobb igjen ...